Budels Weizen, het beste Weizen van Nederland!

Budels Weizen wint Gouden Medaille!
Budels Weizen, een van de toppers uit ons assortiment, heeft een gouden medaille gewonnen op de prestigieuze Dutch Beer Challenge!

Wat maakt Budels Weizen zo speciaal?

Het begint allemaal met de zorgvuldige selectie van de beste biologische ingrediënten. Elke slok van deze verfrissende Weizen biedt een harmonieuze balans van tarwe en gerstemout, een delicate fruitige toets en een heerlijke afdronk. Het resultaat is een bier dat zowel complex als verfrissend is, ideaal voor elke gelegenheid. 

“We zijn trots dat onze Budels Weizen uitblinkt tussen de vele inzendingen en als gouden winnaar uit de bus is gekomen”, aldus Gerard Arts.

Meer dan een Bier, een Beleving!

Bij Budels geloven wij dat bier meer is dan een drankje; het is een beleving die mensen samenbrengt. Met Budels Weizen nodigen wij bierliefhebbers uit om deel te nemen aan onze ontdekkingsreis van de smaak. Of je nu geniet van een zonnige middag op het terras, een gezellige avond met vrienden, of een moment van rust na een lange dag, Budels Weizen zorgt voor het perfecte gezelschap.

Twee maal Brons

Naast Goud voor Budels Weizen won de brouwerij ook twee maal Brons. Namelijk met Budels 0.0% Malty Dark en de Witte Parel. Alle drie de bieren zijn ook nog eens biologisch. Een bekroning op 25 jaar pionieren in biologisch bier

ONTDEK BUDELS EN GENIET!