Koffie

Dore Sip is koffie met een verhaal. In de 19e en 20e eeuw verscheepte Dore Sip koffie, thee en specerijen uit ‘de Oost’. In de koffiebeleving komt het karakter van Dore Sip terug: markant en robuust. Dore Sip biedt een totaalassortiment bestaande uit vriesdroog, fresh brew, liquid, bonen en filterkoffie. Zo kan altijd de meest geschikte oplossing worden geboden, ook als het gaat om machines. Van volautomaat espresso machines, de vriesdroogmachine – zorgt voor de beste koffie (maar dan sneller) - tot aan liquide machines en filter machines.

Paul Manetti werkt met gevoel voor tradities en authenticiteit. Maar dan wel in een hedendaagse setting. Kijkend naar wat er speelt en wat er ontwikkelt. Ingegeven door grootvader Silvio, die ‘weigerde Hollandse koffie te drinken’, was het overbrengen van het Italiaanse gevoel voor koffie het begin van deze innoverende missie. Topkwaliteit bonen, een gepassioneerd en gedreven team, ervaren melangeurs en een eigen branderij. Stuk voor stuk ingrediënten voor deze unieke Italiaanse beleving.

Thee

Nieuw in ons thee-assortiment is de (on)kruidenthee van Wilder Land met een uniek concept dat de Nederlandse biodiversiteit herstelt. Hoe meer mensen kiezen voor Wilder Land, hoe meer kruiden er worden gezaaid bij Nederlandse boeren en hoe meer bijen, vogels en vlinders terugkeren. Samen met theesommelier Anne Adams ontwikkelden zij van deze lokale kruiden unieke thee blends. Met Wilder Land willen we jou laten zien dat een kwaliteitsproduct en natuurherstel heel goed samengaan. Daar wordt de aarde beter van. Win-win-win!

Clipper is ‘s werelds grootste Fairtrade-theemerk en ondersteunt meer dan 114.000 producenten en hun families om toegang te krijgen tot onderwijs, medische zorg en hulp op oudere leeftijd. Er komen uitsluitend biologische ingrediënten in hun zakjes (vaarwel pesticiden, hallo flora & fauna) en doen altijd het beste wat we kunnen voor het milieu. Ze sourcen thee van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat elk kopje speciaal is.

Met Bradley's Tea bent u verzekerd van verantwoorde producten en betaalbare kwaliteit. De smaakvolle theeblends zijn puur natuurlijk en Fairtrade gecertificeerd. Het assortiment is zo divers als de smaak van uw gasten en omvat klassieke hardlopers en verrassende theeblends, ook een assortimentsdoos ontbreekt niet.