Partners


Frisdrank, vruchtensap & water

Met Coca-Cola, VrumonaLipton Ice Tea en Schulp Vruchtensappen - producenten van toonaangevende merken op het gebied van frisdranken, (mineraal)waters, sportdranken en vruchtensappen - kennen wij een hechte samenwerking. Samenwerking gekenmerkt door het voeren en ondersteunen van een breed en gespecialiseerd assortiment, het delen van kennis over de markt, aandacht voor onze klanten, innovaties, promoties en de wil om te investeren in koelingen, evenementen, groei, maar zeker ook in gezondheid en duurzaamheid.

Naast de traditionele alcoholvrije dranken zijn er inmiddels diverse nieuwe smaken en merken op de markt. Vele van deze eigentijdse frisdranken worden botanisch gebrouwen met natuurlijke en biologische ingrediënten. De bedrijfsfilosofie wordt gekenmerkt door puurheid, gezondheid, craftmanship, onderscheidendheid, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als drankenspecialist waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen serieus genomen wordt, bieden wij onze klanten hierin dan ook graag een ruime keuze.

Onze voornaamste merken en partners op het gebied van eigentijdse en high-end alcoholvrije dranken zijn:


Melkdranken

Zuivelrijck introduceerde als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes. Inmiddels is er een uniek assortiment aan biologische zuivel met o.a de biologische volle melk die graag door baristi wordt gebruikt voor het maken van cappuccino en biologische chocolademelk. De verpakkingen van Zuivelrijck laten een typisch Nederlands landschap zien, waarin je van bovenaf een kijkje kunt nemen in het fictieve ‘Zuivelrijck’. Je ziet de beroemde zwart bonte koeien grazen in een modernistisch landschap met reigers, eenden, slootjes en een heuse hooimijt. Een paar jaar geleden heeft Zuivelrijck de internationale onderscheiding Pentawards gekregen voor het vernieuwende verpakkingsdesign van het biologische Zuivelrijck.