Aanbiedingen & Inspiraties

Onze klanten ontvangen per e-mail om de week (dus 26 keer per jaar) acties van ons, die 1 week geldig zijn. In deze actiemailingen geven wij serieuze kortingen op veel A-merken, waardoor veel extra inkoopvoordeel te behalen valt! Hiernaast versturen wij ook maandelijks een inspiratiemailing. In deze mailingen houden wij iedereen op de hoogte van trends en inspireren wij om de horecagast nog beter van dienst te zijn.

Op onze mainpage treft u onder Actienieuws de meest actuele actie- en/of inspiratiemailing aan. In 2021 richten we ons onder andere ook op foodpairing, daarover zullen wij onze klanten tips geven.

Neem contact met ons op om u aan te melden, profiteer van onze aanbiedingen en blijf op de hoogte van de trends! 

Opmerkingen of tips? Dat horen wij uiteraard graag!

 

 

Johan Smit, kantinebeheerder PVDV te Utrecht:

"Ik werk al ruim 40 jaar samen met Mulco, vroeger nog met Willem (red. Willem Mulhuyzen, medeoprichter), en ze zijn nergens te beroerd voor. Ze staan altijd voor je klaar. We hebben goede contacten met de vertegenwoordigers en ze zijn altijd bereikbaar. Regelmatig komen ze met nieuwtjes en aanbiedingen. Dat is ook fijn. En ze werken netjes; zetten alles keurig in ons magazijn neer. De chauffeurs zijn echt toffe boys".