Aanbiedingen & Inspiraties

Onze klanten ontvangen 17 keer per jaar een digitale actiefolder van ons die 2 of 3 weken geldig is. In deze actiemailingen geven wij serieuze kortingen op veel A-merken, waardoor veel extra inkoopvoordeel te behalen valt! Hiernaast versturen wij maandelijks een inspiratiemailing met thema's als bijvoorbeeld speciaalbier, innovaties en duurzaamheid. In deze mailingen houden wij iedereen op de hoogte van trends en inspireren wij om de horecagast nog beter van dienst te zijn. Heeft u opmerkingen of tips? Dat horen wij uiteraard graag!

Daarnaast verspreiden wij elk seizoen in samenwerking met De Monnik Dranken het magazine WIJNkenner. Naast vaste rubrieken als onbekend maar niet onbemind en de perfecte combinatie wordt veel informatie gegeven over tal van producenten en hun wijnen welke onderdeel uitmaken van ons assortiment. Tevens bieden wij onze klanten extra inkoopkorting over alle wijnen die in het magazine worden behandeld.  
 

 

Johan Smit, kantinebeheerder PVDV te Utrecht:

"Ik werk al ruim 40 jaar samen met Mulco, vroeger nog met Willem (red. Willem Mulhuijzen, medeoprichter), en ze zijn nergens te beroerd voor. Ze staan altijd voor je klaar. We hebben goede contacten met de vertegenwoordigers en ze zijn altijd bereikbaar. Regelmatig komen ze met nieuwtjes en aanbiedingen. Dat is ook fijn. En ze werken netjes; zetten alles keurig in ons magazijn neer. De chauffeurs zijn echt toffe boys".