Koelingen en tapapparatuur

Op het gebied van koelingen hebben wij de nodige know-how in huis. Zo kunnen wij onze afnemers uitstekend adviseren op het moment dat er behoefte is aan plaatsing van koelkasten (o.a. Liebherr en Maxiglass), koelbuffetten (Gamko), ijsblokjesmachines (Wessamat), wijnklimaat- en -bewaarkasten (Liebherr, Smeg en Cooling.nl), wijntap- en wine-by-the-glass-systemen (o.a. Gamko, Gastro Cool en By The Glass).

Tezamen met onze partners op het gebied van frisdrank en wijn bieden wij de klant een passend voorstel; hierbij streven wij altijd naar minimale kosten voor de klant. Afnemers die kiezen voor kwaliteit ('The Perfect Serve') en dus hun frisdranken voeren in de kleine fles, voorzien wij in de regel kostenloos van koelapparatuur.

 

SHAG Voordaan te Groenekan: 

"Hockeyclub Voordaan is zeer tevreden op de sinds 2004 bestaande samenwerking met Drankenhandel Mulco. Door de komst van een kelderbierinstallatie zijn de leveranties iets minder intensief geworden. Mulco heeft in de afgelopen jaren met ons meegedacht, onder andere over de benodigdheden ten behoeve van de bar in ons nieuwe clubhuis. Bij evenementen voorzien ze ons van het evenementenmateriaal en zijn zij ook in het weekend altijd te bereiken. Ook voor bescheiden sponsoring kunnen we een beroep op ze doen. Dit zijn voor een vereniging belangrijke zaken".