Bestellen & Afleveren

Bestellen

Een bestelling kan telefonisch - buiten kantooruren staat onze telefoonbeantwoorder aan voor (bij)bestellingen - per e-mail naar verkoop@mulco.nl en middels ons gebruikersvriendelijke internet-bestelsysteem worden doorgegeven. Op het afgeschermde gedeelte van onze website (inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord) beschikken onze afnemers over een overzicht van hun persoonlijke assortiment, hebben zij inzage in hun bestelhistorie, de actuele aanbiedingen, worden prijswijzigingen aangekondigd en treffen zij een overzicht aan van onze nieuwe producten. Bestellingen kunnen tot 15.00 uur op de dag voor levering worden doorgegeven. Een bijbestelling plaatsen kan zelfs tot 8.00 uur op de dag van levering!

Mulco vrachtwagen

Afleveren

Met elke afnemer komen wij een of meer vaste bezorgdagen overeen, op welke wij wekelijks kunnen bevoorraden. Bestellingen worden bij aflevering in de daarvoor bestemde ruimte door onze expeditiemedewerkers neergezet en - indien wenselijk - weggezet volgens het principe 'first-in-first-out'. Vervolgens wordt alle lege emballage door ons verzameld, geteld en mee retour genomen. Wij belasten onze afnemers minimaal met de ontvangst van hun bestelling. Retouremballage wordt altijd tezamen met de geleverde goederen van diezelfde dag op 1 factuur verwerkt.

Een bestelling afhalen kan natuurlijk ook, onze afnemers zijn van harte welkom en de koffie staat klaar!

Weekendservice

Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op ons servicenummer 0611 90 18 08. Op de voicemail kan een boodschap/verzoek worden ingesproken, waarna een van onze medewerkers contact opneemt. Op het overeengekomen tijdstip kan vervolgens een bestelling worden afgehaald.

Op verzoek

Mocht het product van uw keuze niet in ons huidige assortiment voorkomen, geen probleem, wij bestellen het graag voor u. Desnoods één krat, doos of één fles. Op verzoek nemen wij het bovendien voor u op voorraad.


Frank Nieuwenhuijs, eigenaar Café De Stichtse Taveerne te Utrecht:

"De samenwerking met Mulco gaat al ruim 30 jaar terug toen mijn ouders het café bestierden. Het zijn aardige mensen die je het werk gunt. Maar ook: het is een relatief klein bedrijf met korte lijnen. Je hoeft dus niet door allerlei lagen in de organisatie. Als er een probleem is, schakelen ze snel. Zo flexibel zijn ze. Alles bij elkaar opgeteld, zit je bij hun gewoon goed".