Nieuw: biologische bieren van De Budelse Brouwerij

Vanaf augustus bieden wij onze afnemers de (biologische) bieren van De Budelse Bierbrouwerij aan. Hieraan ligt een hernieuwde samenwerking tussen onze familiebedrijven ter grondslag.

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij met een eeuwenoude traditie. Sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Opgericht door Gerardus Arts onder de naam ‘De Hoop’. Inmiddels leidt de vierde generatie van de familie Arts met veel liefde voor het brouwersvak de brouwerij. Vanaf 9 november 2020 mag de Budelse Brouwerij het koninklijke wapen met de toevoeging „Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”, voeren.

Vooraanstaand in biologisch

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onlosmakelijk verbonden met de Budelse Brouwerij. Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron.

De dertien Biologische bieren van Budels, waaronder een pilsener, dragen het EKO keurmerk en zijn Skal gecertificeerd. Eerder dit jaar werd het Budels Bio Malt 0.0 uitgeroepen tot beste Alcoholvrij bier van Nederland in de categorie Innovatie Speciaal - Alcoholvrij (gouden medaille).

Klik op onderstaand logo voor aanvullende informatie over de brouwerij en haar assortiment aan biologische bieren.