Zero Waste IPA

Bij VanderStreek houden ze niet van verspillen en daarom hebben ze bij ZERO WASTE IPA alles uit de kast getrokken om dit zo min mogelijk te hoeven doen. Ze hebben voor dit bier de Hop, Gist én het blik hergebruikt!

De Hop

Bij het dryhoppen van bieren gaat er altijd veel aroma het bier in, er blijft echter ook veel smaak in de hop zitten. Door die hop in de whirlpool te hergebruiken heeft Comeback Kid een écht vernieuwend hoparoma, zacht en zonder scherpe randjes

Gist

Gist is een levend organisme wat, als je het blijft voeden altijd in leven blijft. Sterker nog, de meeste brouwgisten overleven al duizenden jaren in bier voordat wij het gebruiken in de brouwerij.

Het blik

Vanwege de invoering van statiegeld op blik hebben wij best wat blikken over met de verkeerde EAN en zonder logo. Deze blikken gebruiken we vrolijk voor onze specials zodat ze niet naar het oud ijzer hoeven win-win dus!

Het resultaat van al dit recyclen is een frisse doordrinkbare IPA, met unieke hopsmaken. Geen scherpe randjes, wel een bak vol smaak!

Recycle met ons mee en haal Comeback Kid in huis op 33CL blikken en 20L fusten!

https://mailchi.mp/vandestreek...