Leveringsproblemen Chaudfontaine

De mineraalwaterfabriek van Chaudfontaine is ernstig getroffen door de recente overstromingen in de Belgische Ardennen. Als gevolg daarvan is Coca-Cola niet in staat om hun waters te leveren. Op dit moment hebben wij van de meeste varianten en verpakkingen nog voorraden waarmee we aan de vraag kunnen voldoen. Wij vinden het echter belangrijk om u als klant zorgvuldig en tijdig te informeren over deze situatie.

De productielocaties zijn vorige week enkele dagen geheel geëvacueerd geweest en zodra deze weer toegankelijk waren, is een start gemaakt met het opnemen van de schade. Voorlopig liggen de productieactiviteiten nog stil, maar de eerste stappen in het herstelplan zijn alvast positief. Met de huidige inzichten hopen ze tegen de tweede helft van augustus weer operationeel te zijn met de eerste productielijnen. 

Mede namens Chaudfontaine alvast dank voor uw begrip voor deze overmachtssituatie. U kunt ervan uitgaan dat ook wij er alles aan doen om zo snel mogelijk onze vooraden weer op het gewenste niveau te krijgen. Wij stellen u op de hoogte zodra er meer duidelijkheid is. Uiteraard kunt u met vragen altijd bij ons terecht.