Trainingen

Bier

Warsteiner biedt op haar website op duidelijke en uitgebreide wijze haar tap- en serveerintructies. Als u op deze link kllikt kunt u hier deze instructie en een video bekijken: http://warsteiner.nl/brouwerij/warsteiner-tappen/

Grolsch wil horeca ondernemers graag ondersteunen in actief ondernemerschap. Daarom bieden zij verschillende trainingen en opleidingen, o.a. middels de zeer succesvolle Grosch Horeca Academie. Van Vakmanschap tot Meesterschap, van taptrainingen en dagelijkse bedrijfsvoering tot management en de lange termijn visie. Altijd interactief en praktijkgericht.

 

Wijn

Praten wij over wijn, dan ook zeker over ondersteuning en service! Ook wat dit betreft bent u bij ons aan het  juiste adres. Zo kunnen onze relaties bij Drankenhandel Mulco|VinoVins terecht voor adviezen en begeleiding in de ruimste zin des woords. Het trainen van horecamedewerkers ter uitbreiding van hun wijnkennis en het organiseren van wijn-spijsavonden is slechts een greep uit onze vele mogelijkheden om uw (wijn)verkoop en kennis te bevorderen.