Bestellen

Bestelling kan telefonisch (buiten kantooruren staat onze telefoonbeantwoorder aan voor bijbestellingen), per e-mail (verkoop@mulco.nl) en om het bestellen te vereenvoudigen kunnen onze relaties nu ook gebruik maken van ons internet-bestelsysteem. Op het afgeschermde gedeelte van onze site (inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord) beschikken onze afnemers zo over een overzicht van hun persoonlijke assortiment en hebben zij inzage in hun bestelhistorie, actuele aanbiedingen, worden prijswijzigingen aangekondigd en treffen zij een overzicht aan van onze nieuwe producten. Bestellingen kunnen tot 14.00 uur op de dag voor levering aan ons doorgegeven worden. Een bijbestelling plaatsen kan zelfs tot 7.30 uur op de dag van levering zelf! 

Afleveren

Met elke afnemer komen wij een vaste bezorgdag overeen, op welke wij - bijvoorbeeld - wekelijks kunnen bevoorraden. De bestellingen worden bij aflevering in de daarvoor bestemde ruimte door onze expeditiemedewerkers afgestapeld en (indien wenselijk) weggezet volgens het principe 'first-in-first-out'. Vervolgens wordt alle lege en gesorteerde emballage door ons verzameld en mee retour genomen. Op deze wijze belasten wij onze afnemers minimaal met de ontvangst van een bestelling. De retouremballage wordt altijd tezamen met de geleverde goederen van diezelfde dag, op één factuur verwerkt. Een bestelling afhalen kan natuurlijk ook, onze afnemers zijn van harte welkom en de koffie staat klaar!

 

Weekendservice

Buiten kantooruren zijn wij rechtstreeks - dan wel per voicemail - bereikbaar op ons servicenummer 0611 90 18 08. Op de voicemail kunnen onze klanten hun naam en telefoonnummer inspreken, waarna een van onze medewerkers contact met hen op zal nemen. In overleg kan er vervolgens een tijdstip worden afgesproken, waarop bijvoorbeeld een bestelling kan worden afgehaald.