Opstart horeca en terrassen per 1 juni

Beste Mulco-relatie,

We hebben goede hoop dat per 1 juni met betrekking tot de horeca en terrassen er weer het één en ander mag worden opgestart, eindelijk!

Echter de gevolgen van het Corona virus stellen ons steeds voor nieuwe uitdagingen. Zo ook in de logistiek. Voor het opstarten van de eerste bestellingen, zijn we inmiddels al druk aan de slag met het aanvullen van onze voorraad. Het is echter moeilijk in te schatten wat er momenteel verkrijgbaar is, omdat ook veel van onze leveranciers (deels) hebben stilgelegen. Het kan dus voorkomen dat niet alle door u bestelde producten voorradig zijn en daar even op gewacht moet worden. In een dergelijk geval zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk informeren, dan wel een alternatief aanbieden.

Ook verwachten wij nieuwe protocollen voor onze eigen chauffeurs. Er mogen in de stad niet te veel bewegingen komen binnen een korte tijd, het kan dus zijn dat we op een andere tijd moeten leveren dan voorheen. Een sleutel voor ons zou daarbij van grote waarde zijn. Ook omdat onze chauffeurs dan bij u in het bedrijf zo min mogelijk in aanraking komen met uw/andere mensen. Zij moeten ook de 1.5 meter aanhouden en dat zal niet overal gemakkelijk zijn.

De voorbereidingstijd van de bestellingen zal langer in beslag nemen, omdat ook hier niet teveel mensen tegelijk aan het werk kunnen, binnen eenzelfde ruimte. Wij vragen u dan ook uw medewerking om uw bestelling tijdig op te geven. Uiterlijk voor 12.00 uur op de dag voorafgaande aan de leverantiedag.

Wij begrijpen dat de situatie ook voor u niet altijd even overzichtelijk is. Wij doen er dan ook alles aan om maximale flexibiliteit aan te bieden met betrekking tot onze leveringen. Het vraagt echter ook om de nodige aanpassingen en discipline, maar we willen allemaal vooruit en hopen op uw begrip!

Let’s do it!

Team Mulco